KARAMAN / MERKEZ - İmaret Ortaokulu

Ramazan ÖZÇELİK - Okul Müdürü

1978 yılında Ayrancı´nın Kayaönü Köyü´nde doğdum. İlkokulu Kayaönü Köyü İlkokulu´nda,  ortaokul ve liseyi Konya Ereğli  İmam Hatip Lisesi´nde okudum. Afyon Kocatepe Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü´nden 2002 yılında mezun  oldum. İstanbul Eyüp ve Bağcılarda 4 yıl öğretmenlik yaptım. 2006 yılında  Karaman Yunus Emre Ortaokulu´na atandım. Ardından Karamanoğlu Mehmet Bey Ortaokulu´nda çalıştım. 2009  yılından itibaren 3 yıl Morcalı Ortaokulu´nda, bir yıl da 100. Yıl Ortaokulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptım. Aralık 2014´te okul müdürü olarak Yunus Emre Ortaokulu´nda  göreve başladım. Burdaki beş yıllık okul müdürlüğünden sonra , Temmuz  2019´da İmaret Ortaokulu´nda okul müdürü olarak göreve başladım. Evli ve üç çocuk babasıyım.